TEXTILTRYK

HOS JK TRYK HAR VI FLERE ÅRS ERFARING MED AT PRODUCERE TEXTILTRYK AF DEN BEDSTE KVALITET. VI ARBEJDER MED TOPMODERNE PRODUKTIONSUDSTYR OG DE BEDSTE MATERIALER, SÅ VI SIKRER, AT DU FÅR DET BEDSTE RESULTAT.

VI ARBEJDER MED TO FORMER FOR TRYK: TRANSFERTRYK OG DIREKTE TRYK.

 

 

TRANSFERTRYK

VED TRANSFERTRYK STARTER VI MED AT OVERFØRE DET ØNSKEDE MOTIV PÅ TRANSFERPAPIR, HVOREFTER DET PLACERES PÅ DET ØNSKEDE STED PÅ TØJET, F.EKS. ET LOGO PÅ VENSTRE BRYST. DEREFTER VARMER VI TRANSFERPAPIRET UNDER TRYK OG NÅR PAPIRET FJERNES, SIDDER TRYKKET TILBAGE PÅ TEXTILET.

TRANSFERTRYK ER GODT TIL MINDRE OPLAG OG ER VELEGNET TIL HIGH PERFORMANCE SPORTSTØJ OG BOMULDSPRODUKTER. NOGLE AF FORDELENE VED TRANSFERTRYK ER, AT DET ER NEMMERE AT FÅ LAVET DETALJEREDE TRYK OG SAMTIDIGT ER EN ENKLERE PROCES. DERUDOVER ER DET IKKE NØDVENDIGT FOR TRANSFERTRYK AT BLIVE EFTERBEHANDLET, DA DER ER BRUGT VARME I FORBINDELSE MED TRYKPROCESSEN.

TRANSFERTRYK ER OGSÅ VELEGNET TIL PRODUKTER, HVOR MAN IKKE KAN BENYTTE DIREKTE TRYK, SOM F.EKS. KASKETTER, PARAPLYER M.M.

 

 

DIREKTE TRYK

VED DIREKTE TRYK "MALER" MAN TRYKKET DIREKTE PÅ TEXTILET. DETTE GØRES VED, AT MAN UDARBEJDER EN RAMME, HVOR MAN BRUGER LYSFØLSOMT STENCIL TIL AT UDARBEJDE MOTIVET. DEREFTER MALES TRYKKET PÅ VED AT KØRE FARVEN HENOVER RAMMEN MED EN RAKEL. NÅR RAMMEN FJERNES, ER DET KUN MOTIVET, DER ER BLEVET FARVET. DENNE METODE KALDES OGSÅ SERIGRAFI. EN FORDEL VED DIREKTE TRYK ER, AT DET ER MERE SLIDSTÆRKT END TRANSFERTRYK. 

 

ØNSKER DU AT FÅ ET SKARPT TILBUD ELLER FÅ BESVARET NOGLE SPØRGMÅL
SÅ KONTAKT OS, SÅ HJÆLPER VI DIG MED DEN BEDSTE LØSNING.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked
Path 1

MEDLEM AF GRAFISK ARBEJDERSGIVERFORENING

INDUSTRIKROGEN 11, 4683 RØNNEDE