DTP

HOS JK TRYK GIVER VI DIG BÅDE MULIGHEDEN FOR AT KOMME MED DIT EGET DESIGN, ELLER FÅ HJÆLP TIL AT FÅ LAVET ET AF VORES DYGTIGE GRAFIKER.

 

HVIS DU KOMMER MED DIT EGET DESIGN, ER DET VIGTIGT, AT DER ER VISSE RETNINGSLINJER, DER OVERHOLDES. ELLERS VIL DET NEMLIG KUNNE GÅ UD OVER KVALITETEN AF DIT TRYK.

VI SKAL MODTAGE DIT DESIGN I ET AF FØLGENDE FILFORMATER: PDF, EPS, CDR (COREL DRAW), ELLER AI (ADOBE ILLUSTRATOR). DET ER VIGTIGT, AT DU ANGIVER DINE FARVER I PANTONE C OG AT DE ER GEMT OG KONVERTERET TIL VEKTORGRAFIK.

 

HVIS DU HAR ET LOGO, DU GERNE VIL HAVE TRYKT, MEN IKKE ER DEN STÆRKESTE TIL AT ARBEJDE MED TEGNEPROGRAMMER, HAR DU OGSÅ MULIGHEDEN FOR AT KOMME IND MED NOGET BREVPAPIR, DIT VISITKORT, ELLER ANDET, HVOR LOGOET FREMKOMMER. SÅ SCANNER VI DET IND OG VORES GRAFIKER RENTEGNER DET PÅ COMPUTEREN. MEN VI VIL GERNE GØRE OPMÆRKSOMME PÅ, AT DENNE YDELSE KOSTER 125,- PR. 15. MIN.

 

HVIS DU SKAL HAVE HJÆLP TIL AT DESIGNE ET MOTIV, SÅ KONTAKT OS OG VI SER, HVAD VI KAN HJÆLPE MED. HER SKAL DER OGSÅ PÅREGNES EN PRIS PÅ 125,- PR. 15. MIN. FOR DET GRAFISKE ARBEJDE.

ØNSKER DU AT FÅ ET SKARPT TILBUD ELLER FÅ BESVARET NOGLE SPØRGMÅL
SÅ KONTAKT OS, SÅ HJÆLPER VI DIG MED DEN BEDSTE LØSNING.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked
Path 1

MEDLEM AF GRAFISK ARBEJDERSGIVERFORENING

INDUSTRIKROGEN 11, 4683 RØNNEDE