BETINGELSER

HANDELSBETINGELSER 

GENERELLE OPLYSNINGER JK TRYK
INDUSTRIKROGEN 11
4683 RØNNEDE
CVR NR.: 40620672
TEL.: 56 72 03 35
EMAIL: JKTRYK@JKTRYK.DK

PRISER

HOS JK TRYK FORBEHOLDER VI OS RET TIL AT ÆNDRE PRISER SOM FÆLGER DANSKE OG UDENLANDSKE MYNDIGHEDERS FORANSTALTNINGER, EKSEMPELVIS ÆNDRINGER I TOLD, AFGIFTER OG SKATTEBESTEMMELSER. ALLE PRISER ER ANGIVET I DANSKE KRONER (DKK) OG ER EXCL. MOMS.

BETALING

NYE KUNDER FÅR 10 DAGES BETALINGSFRIST MEDMINDRE ANDET ER AFTALT. PÅ WEBSHOP ORDRER TRÆKKES PENGENE NÅR VAREN ER PAKKET OG OVERGIVET TIL FRAGTFIRMA. VAREN LEVERES HURTIGST MULIGT AF FRAGTFIRMA. FRAGT KOSTER 69,- VED ORDRER UNDER 400,- ORDRER OVER 400,- ER FRAGTFRI.

LEVERING

JK TRYK SENDER ALLE ORDRER UFRANKERET FRA VORES FABRIK I RØNNEDE OG ALLE FORSENDELSER VARETAGES AF GLS DANMARK. VARER VIL BLIVE LEVERET PÅ LEVERINGSADRESSEN, DER ANGIVES VED BESTILLINGEN. ESTIMERET LEVERINGSTID 1-5 DAGE.

REKLAMATIONSRET

DER GIVES 8 DAGES REKLAMATIONSRET FRA ORDREMODTAGELSE. VORES REKLAMATIONSRET GÆLDER KUN FOR TRYK. HVIS LEVERANCEN VISER SIG AT VÆRE MANGELFULD, ELLER PÅ ANDEN VIS IKKE ER I OVERENSSTEMMELSE MED DET AFTALTE, BEDES DETTE OMGÅENDE MEDDELT JK TRYK.

REKLAMATIONEN GÆLDER IKKE FEJL ELLER SKADER, SOM ER FORÅRSAGET AF FORKERT HÅNDTERING AF PRODUKTET. JK TRYK HAR IKKE ERSTATNINGSPLIGT OVER FOR VARER, SOM ER LEVERET AF KUNDEN.

VED REKLAMATION KAN DU FÅ VAREN OMBYTTET, PENGENE RETUR ELLER AFSLAG I PRISEN, AFHÆNGIGT AF DEN KONKRETE SITUATION.

VED REKLAMATION SENDES ELLER AFLEVERES VAREN TIL: JK TRYK
INDUSTRIKROGEN 11
4683 RØNNEDE

DER MODTAGES IKKE FORSENDELSER PR. EFTERKRAV.

FORTRYDELSESRET

JK TRYK GØR OPMÆRKSOMME PÅ, AT PRODUKTER MED TEXTILTRYK, PRODUCERET EFTER KUNDENS ANVISNINGER, IKKE ER OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN. DERVED FRASIGER KUNDEN SIG, VED BESTILLING, RETTET TIL 14 DAGES FORTRYDELSESRET. DETTE SKYLDES, AT VAREN ER PRODUCERET EFTER KUNDENS SPECIFIKATIONER OG DERVED HAR FÅET ET PERSONLIGT PRÆG. DA DER ER TALE OM SPECIALFREMSTILLEDE VARER, ER DISSE DERMED UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN.

PERSONDATA

KUNDEN INDESTÅR FOR, AT OPLYSNINGSPLIGTEN I HENHOLD TIL PERSONDATAFORORDNINGEN OVER FOR DE REGISTREREDE PERSONER I DET MATERIALE, DER SKAL ANDVENDES FOR LEVERANDØRENS LØSNING OG EFTERFØLGENDE OPBEVARING AF OPGAVEN HOS LEVERANDØREN, ER IAGTTAGET. ØNSKER DU AT FÅ ET SKARPT TILBUD ELLER FÅ BESVARET NOGLE SPØRGMÅL
SÅ KONTAKT OS, SÅ HJÆLPER VI DIG MED DEN BEDSTE LØSNING.

Path 1

MEDLEM AF GRAFISK ARBEJDERSGIVERFORENING

JKTRYK@JKTRYK.DK

INDUSTRIKROGEN 11, 4683 RØNNEDE

+45 56 72 03 35